NEC neemt het zondag in de Galgenwaard op tegen FC Utrecht. Voor aanvaller Leroy George van NEC is dit een weerzien met zijn oude club, waar hij in 2010 moest vertrekken. George hoopt op een overwinning in Utrecht.

“Ik heb daar vier jaar gezeten. De eerste wedstrijd thuis ging lekker met een doelpunt en een 3-1 zege. Zondag komt er een nieuwe kans voor mij. Voor ons is het een heel belangrijke wedstrijd. Als we deze winnen, laten we Utrecht achter ons en sluiten we aan bij het linkerrijtje", vertelde de 24-jarige aanvaller tegen Omroep Gelderland.

"Het gaat aardig lekker. Je wil acties maken en heel belangrijk zijn voor het team. Het gaat nu de goede kant op. Ik heb de afgelopen wedstrijden twee goals en een assist. Dat gaat niet elke wedstrijd, maar je moet wel je best blijven doen”, aldus George.
George is inmiddels in vorm bij NEC. Afgelopen weekeinde scoorde hij tweemaal in de competitiewedstrijd tegen FC Groningen (4-0). De aanvaller maakte zich in de uitwedstrijd tegen Vitesse erg populair bij het Nijmeegse publiek door het enige en winnende doelpunt voor NEC te scoren. Door dit doelpunt won NEC voor het eerst sinds lange tijd in Arnhem.