Leroy George keert zondagmiddag terug op het oude nest wanneer hij met NEC op bezoek gaat bij FC Utrecht. De vleugelspeler stond vier seizoenen op de loonlijst van de Domstedelingen, maar is deze jaargang op actief in De Goffert. De 23-jarige George kende een vliegende start en zit inmiddels na een enkelblessure weer lekker in zijn vel. De aanvaller heeft een contract voor één seizoen een Nijmegen met een optie voor twee seizoenen.
"In Utrecht voelde ik het vertrouwen niet", vertelt de buitenspeler zaterdag in het Algemeen Dagblad. "Ik zat maar op de tribune bij het eerste en speelde mijn wedstrijden met de beloften. Ondertussen wachtte ik op mijn kans. Helaas heb ik die bij Utrecht nooit gekregen. Gelukkig bij NEC wel."
De aanvaller heeft geen behoefte aan een officieel afscheid bij Utrecht. "Het is er nog niet van gekomen, maar eigenlijk hoeft het voor mij ook niet per se", legt de linkspoot uit. "Iedereen weet hoe mijn tijd daar is geweest. Voor mij is die periode gesloten. Liever kijk ik vooruit. Voor mij is dit een zeer belangrijk seizoen. Op mijn leeftijd moet ik nu stappen in mijn carrière gaan maken."