NEC speelde zaterdagavond met 1-1 gelijk tegen SC Cambuur. Doelman Dennis Gentenaar hield zijn ploeg enkele keren goed op de been, maar was na afloop niet tevreden met het behaalde punt.
“Ik ben natuurlijk teleurgesteld”, vertelde de goalie na afloop tegenover ForzaNEC.nl. “Dit soort wedstrijd wil je winnen. Daar hebben we ook alles aan gedaan, maar het mocht niet baten. Het is jammer dat we de drie punten, die we zo graag wilden pakken, niet hebben gekregen.”
“We gaven veel onnodige overtredingen weg in de eerste helft, vooral net voor rust. Dat is dom en onnodig. We hebben zelf genoeg kansen gehad, maar die gingen er jammer genoeg niet in. En dan valt de bal op slag van rust aan de andere kant erin. Dat is heel zuur.”
“We hebben in de tweede helft de mentale weerbaarheid getoond door goed uit de kleedkamer te komen. Ondanks dat je zo’n mokerslag te verwerken krijgt voor rust. We probeerden door te gaan zoals in de eerste helft. Toen kregen we weer kansen, maar hij ging er maar niet in. Zo’n bal van Christoph Hemlein op de paal, ja, dan zit het ook echt niet mee.”
 “Ik denk dat we ons op de nacompetitie moeten richten. We moeten in ieder geval blijven knokken in de laatste drie wedstrijden, zoals we vandaag ook deden.”