Het is nog lang niet zeker of de naamsverandering van het Goffertstadion wel doorgang zal vinden. Het stadion van NEC zou vernoemd gaan worden naar uitzendorganisatie Olympia, maar de Gemeente Nijmegen ziet hier niets in. 
Wethouder Hannie Kunst heeft met verbazing gekeken naar de berichtgeving rondom de naamswijziging. De naam Olympia zal volgens haar niet boven de ingang prijken. "Wij zijn als gemeente nog altijd de baas over het stadion. NEC kan niet zomaar een andere naam aan dit stadion geven", zegt Kunst tegenover de Gelderlander. De plaatsing van grote reclameborden van Olympia vormt geen probleem voor de wethouder. "Dat is prima. Maar het stadion blijft wat ons betreft De Goffert heten."
Tussen 2005 en 2011 droeg het stadion van NEC de naam ‘McDOS Goffertstadion, dat refereerde aan het ICT-bedrijf van sponsor Frans Hendriks. "Dit laat vooral zien dat een sponsornaam geen goede zet is”, vervolgt Kunst. De naam is door de gemeenteraad tevens nooit formeel vastgesteld. “Over drie jaar prijkt er weer een andere naam op de gevel. Het stadion heeft maar één naam: De Goffert."
NEC heeft inmiddels laten weten dat er nog gesprekken gaande zijn over de invulling van het sponsorcontract. De naamsverandering is door de club nog niet officieel bevestigd. "We zullen in ieder geval nooit zomaar letters op het stadion plakken", laat Stasiu Teunissen, woordvoerder van NEC, weten.