NEC won zaterdagmiddag in Weurt vrij simpel met 3-0 van RKC, ondanks dat er een aantal potentiële basisspelers er niet waren. Trainer Meijer maakt zich daar geen zorgen om en is aan de andere kant tevreden met het vertoonde spel tegen RKC.

“Ik denk dat we wel tevreden mogen zijn over het spel, ondanks dat we in het laatste blok wat meer last kregen van de vermoeidheid. Ik heb wel een team gezien die voor elkaar wil werken. Daarbij zijn deze wedstrijden een prima gelegenheid om weer fit te worden. Over de missende spelers maak ik me geen zorgen. Dat hoort bij de voorbereiding, en volgende week zijn ze er gewoon weer bij. Het is niet zo dat zij er weken uit liggen. Dus, nee, ik maak me daar weinig zorgen over.”

“Je bent nog niet topfit, maar je laat wel zien dat je in deze wedstrijd mee kan met het niveau en ook de betere ploeg bent. Daar gaan we mee verder, en vergeleken met de wedstrijden tegen AZ en AFC stonden we op verdedigend vlak veel beter. Tegen Heracles Almelo word het denk ik wel wat lastiger, ik ben van mening dat die wat verder zijn dan RKC.”

Foto: Rob Koppers