Met spelers als Ole Romeny, Frank Sturing en de onlangs verkochte Ferdi Kadioglu werpt de jeugdacademie van NEC haar vruchten af. Als fans zien we natuurlijk graag zelfopgeleide jongens uit de regio in het eerste elftal spelen en de club is goed op weg door talenten in een vroeg stadium een contract aan te bieden. Als teken van goede wil start ForzaNEC een veiling waarvan de opbrengst volledig naar de academie zal gaan. Bekijk hieronder alle veilingitems!

Item 1 – Thuisshirt 2017/18 Braken
In dit shirt is afgelopen seizoen menig doelpunt gemaakt door spits Sven Braken. Het door NEC beschikbaar gestelde shirt is in maat L uitgevoerd en heeft het rugnummer 19 van Braken op de rug.

Item 2 – Keepersshirt 2014/15 Smits
Waar het NEC afgelopen seizoen niet lukte om kampioen te worden, was dat drie jaar eerder wel het geval. Joshua Smits, tegenwoordig actief bij Almere City, stelt zijn keepersshirt uit dat seizoen beschikbaar.

Item 3 – Thuisshirt Barcelona 1983/84
Voor de verzamelaar of de liefhebber is dit het pronkstuk van de veiling: een thuisshirt van FC Barcelona, gedragen tijdens de wedstrijd tegen NEC. Een stukje historie, beschikbaar gesteld door NEC-icoon Sije Visser. Wil je dit shirt hebben, zul je wel diep in de buidel moeten tasten. Er is namelijk al een bod van 500 euro op uitgebracht!

Item 4 – Thuisshirt 2017/18 Breinburg
Gregor Breinburg nam na vier seizoenen afscheid van NEC en de club stelde een van zijn shirts beschikbaar voor de veiling. Het thuisshirt van afgelopen seizoen is in maat S uitgevoerd en met rugnummer 34.

Item 5 – Keepersshirt 2017/18
We hebben eveneens een keepersshirt van Joshua Smits van afgelopen seizoen, waarin hij als eerste doelman begon. Het rode tenue heeft groene accenten, is uitgevoerd in maat M en heeft rugnummer 1.

Item 6 – Uitshirt 2017/18 Van de Pavert
NEC had graag gezien dat Ted van de Pavert ook dit seizoen in Nijmegen speelde, maar de verdediger koos voor de Eredivisie met De Graafschap. Zijn uitshirt van afgelopen seizoen in maat XL is beschikbaar voor de veiling.

Item 7 – Thuishirt 2017/18 Dijkstra
Ook het shirt van Mart Dijkstra, afgelopen seizoen aanvoerder van NEC, gaat onder de hamer. Het balkenshirt is uitgevoerd met zijn nummer 6 op de rug.

Item 8 – Keepershandschoenen Smits
Nog een item van Joshua Smits uit het kampioensseizoen 2014/15: zijn keepershandschoenen. Voor de vrijetijdsdoelman of de liefhebber een fraai paar om te hebben.

Item 9 – Thuisshirt 2017/18 Golla
Ook Wojciech Golla is inmiddels vertrokken bij NEC, maar je hebt wel de kans om eigenaar te worden van zijn shirt, het balkenshirt met rugnummer 14. De Pool scoorde er afgelopen seizoen zelfs in.

Bekijk vanaf zondag 08:00 uur alle veilingitems op onze Facebookpagina en breng daar ook je bod uit!