Vanaf vrijdag 3 mei zal ForzaNEC.nl alle gesigneerde wedstrijdshirts van Energy4All veilen. Deze stichting is opgericht met als doel om geld in te zamelen voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten bij kinderen. Wekelijks worden in Nederland 1 à 2 kinderen geboren met een dergelijke, zeldzame aandoening. Slechts 50% van deze kinderen wordt tien jaar of ouder. Er is nog steeds geen behandeling voor deze zeldzame ziekte en Energy4All zet zich al ruim vijf jaar in om geld in te zamelen voor onderzoek. 
Net als voorgaande jaren zal ForzaNEC.nl zich verbinden aan dit, van oorsprong, Nijmeegse initiatief. Ambassadeur Jochem van Gelder en prof. dr. Jan Smeitink hebben beide een hechte band met de stad en de voetbalclub.
Het openingsbod op alle shirts is 100 euro, maar hopelijk wordt er zoveel mogelijk geld opgehaald om Energy4All te steunen en uiteindelijk echt iets te kunnen betekenen voor de kinderen met deze zeldzame aandoening. 
Via de link https://www.forzanec.nl/forza-4-energy/ kunt u vanaf 3 mei een bod uitbrengen. Elk shirt is gesigneerd door de bijbehorende speler. De shirts van aanvoerder Koolwijk en reserve-aanvoerder Van Eijden zijn zelfs door de gehele selectie voorzien van een handtekening!