Met trots heten we je welkom op de vernieuwde website van ForzaNEC. De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt om een website te creëren waar we als platform weer jaren mee vooruit kunnen. Met dank aan FactorBlue is dat nu gelukt en kunnen we jullie verwelkomen op het nieuwe ForzaNEC.

Aan de voorkant lijkt er op het eerste oog niet veel veranderd aan de website en dat klopt eigenlijk ook. Hoewel onze vorige website alweer wat jaartjes meeging, vonden we het wat uiterlijk betreft sterk. Daarom hebben we de vorige website als leidraad gebruikt voor de nieuwe omgeving, met hier en daar een verbetering. Zo staan er meerdere artikelen in een slider bovenaan de website en worden op pc en laptop de twee artikelen daaronder extra groot en mooi weergegeven. De grootste verandering zit aan de achterkant. We zijn overgegaan op een nieuw systeem waarin we sneller kunnen werken en artikelen nog mooier kunnen weergeven.

Onder de artikelen op de homepage valt op dat we zowel de vorige als de volgende wedstrijd van NEC fraai kunnen weergeven, inclusief uitslag en datum. Uiteraard is er ook meer ruimte voor de Jarda Podcast, de podcast van ForzaNEC waarin alles over de club wordt besproken. In het menu kun je als bezoeker daarnaast in ons nieuwsarchief duiken, inclusief categorieën als voorbeschouwingen, historische artikelen en de columnreeks Tikkie-Takka.

Reacties

Een belangrijke functie voor onze nieuwe website is de terugkeer van de mogelijkheid om te reageren op artikelen. Op onze vorige website hebben we die optie jarenlang gehad. Het zorgde voor discussie en interactie tussen ons en de lezers, maar tegelijkertijd ergerden veel bezoekers zich ook aan het niveau van sommige reacties. Omdat wij toentertijd geen goede mogelijkheid hadden tot het modereren van reacties besloten we toen om het reageren op artikelen te verwijderen.

Nu is de moderatie er wel en laten we de mogelijkheid tot reageren terugkeren. Hopelijk zorgen jullie er als bezoekers voor dat dit van toegevoegde waarde zal zijn. Voor het reageren is een aantal huisregels opgesteld waar je je als bezoekers aan dient te houden. Deze zijn te vinden op onze contactpagina. Om te reageren moet je een account aanmaken. Dit kan onder ieder artikel en is eenvoudig te regelen. Laat ons vervolgens vooral weten wat jullie van onze nieuwe site vinden.

FactorBlue

Wij danken nogmaals onze partner FactorBlue voor het verder ontwikkelen van onze nieuwe website. FactorBlue is een bureau voor webdevelopment uit Nijmegen. IJzersterk in Magento en WordPress.