ForzaNEC is vernieuwd! Na maanden voorbereiding hebben we een nieuwe stap kunnen zetten. Vanaf vandaag vind je het vertrouwde NEC-nieuws in een modern jasje. Dit alles te danken aan onze internetpartner F-Graphics. Maar er is meer!

Facebook

Het reactiesysteem is bijvoorbeeld op de schop gegaan. Je kunt vanaf nu reageren met je Facebookaccount. Dat kun je al doen na een simpele klik. Bovenin je scherm kun je inloggen, waarna je direct kan reageren.


Mobiel
Naast dat de vormgeving van de site voor desktop-gebruikers is veranderd, zal je ook op mobiel op tablet de nodige verschillen merken. De site is nu goed afgesteld voor elk apparaat: mobiel, tablet of gewoon desktop.


ForzaPool
De ForzaPool wordt komend seizoen nieuw leven ingeblazen. Als je bent ingelogd met je Facebookaccount kun je je voorspellingen doorgeven. Wie weet eindig je aan het eind van het seizoen wel bovenaan!

Neem vooral een kijkje op de vernieuwde site. Reageer met je Facebookaccount en vul bijvoorbeeld alvast de ForzaPool in. We hopen je nog vaker op ForzaNEC.nl te verwelkomen!

Sportieve groet,

ForzaNEC.nl