Het is moeilijk om de knop weer om te zetten na de deceptie en vooral ook de instelling van bepaalde spelers vorige week, maar het moet! Uiteindelijk gaat het namelijk maar om één ding en dat is de club en die is altijd belangrijker dan welke falende speler, slechte bestuurder of verkeerde wissel dan ook. NEC kan en mag niet degraderen!
Morgen  tegen Utrecht hebben we iedereen nodig. Van de opa met de sigaar, tot de ultra op vak H en van de bobo op het pluche tot de pyro-fan in vak 080. Zoals Bjorn Vleminckx al opperde: zondag moet het een hel worden.
Om dat gevoel te symboliseren zien jullie dit bericht op zowel ForzaNEC.nl als op DeTrouweHonden.nl staan. Ook deze fansites slaan voor deze oproep even de handen ineen. Niet dat het op andere momenten niet zou kunnen, integendeel, maar soms is het goed om van onze zijde te laten zien dat ook voor ons uiteindelijk maar één ding telt: NEC!
Sluit je morgen aan op het supportersplein dat voor de gelegenheid door de HKN is omgedoopt tot kroeg van de wedstrijd en waar alle supportersgeledingen aanwezig zullen zijn. Onze club heette de eerste tien jaar van haar bestaan niet voor niets Eendracht!  Draag morgen  je NEC shirt, pet of das met trots en steun de mooiste club van Nederland op weg naar die belangrijke drie punten!