Ex-NEC-speler Zian Flemming is er zaterdag vermoedelijk niet bij als zijn Fortuna Sittard het opneemt tegen zijn oude club. De middenvelder, die in Nijmegen veelvuldig als spits werd gebruikt, kampt nog altijd met een blessure. Even leek het er op dat hij op tijd hersteld zou zijn voor zaterdag, maar vrijdag verscheen Flemming niet op het trainingsveld.

Tegenover dagblad De Limburger laat trainer Sjors Ultee blijken niet te rekenen op de Amsterdammer. Roel Janssen en Mickael Tirpan, twee verdedigers, waren er ook niet bij, maar Ultee verwacht een van hen zaterdag wel bij de wedstrijdselectie te kunnen trekken.

Man in vorm bij de Limburgers is Mats Seuntjens. Afgelopen week krulde hij op fenomenale wijze een corner in een keer tegen de touwen in het GelreDome. Uiteindelijk gaf Fortuna de voorsprong uit handen en eindigde het duel onbeslist: 1-1. Seuntjens was al goed voor vier treffers dit seizoen.

Vermoedelijke opstelling: Van Osch; Angha, Pinto, Janssen, Cox; Tekie, Rienstra, Baghdadi, Deroy Duarte; Sambou, Mats Seuntjens.

Foto: Rob Koppers