Door de afwezigheid van Nick van der Velden kon Navarone Foor in het competitietreffen met FC Groningen rekenen op een basisplaats van NEC-trainer Alex Pastoor. De twintigjarige middenvelder kreeg het vertrouwen van diens oefenmeester en had met één assist en goed spel aandeel in de eclatante overwinning van de Nijmegenaren (4-0).

"Het was een leuke wedstrijd”, aldus de jongeling in gesprek met Omroep Gelderland. ”Ik had heel erg zin om me te bewijzen en dat pakte goed uit. Ik kreeg vandaag de kans en heb het wel laten zien, denk ik. Ik was eerst al blij met invalbeurten, met een basisplaats al helemaal. En het was echt genieten met het publiek zo.

”Ik ben blij met de drie punten en ik ben ook trots op de manier waarop we dat hebben gedaan. Alles zat in deze wedstrijd, mooi om te zien”, besluit Foor. Door de driepunter verkleinde NEC het gat met FC Groningen tot zes punten en lijkt een eindklassering in het linkerrijtje van de Eredivisie zowaar nog tot de mogelijkheden te behoren. Nummer negen Roda JC Kerkrade verdedigt momenteel een voorsprong van vijf punten op de Gelderse formatie.