Navarone Foor was zondag tegen Achilles ’29 (6-2) verkozen tot man of the match. De vleugelaanvaller alias aanvallende middenvelder was met zijn eerste twee goals van het seizoen belangrijk voor het elftal van trainer Ruud Brood. Hijzelf kan zo’n goede prestatie wel een keer gebruiken.
"Hier haal ik vertrouwen uit. Dit is goed voor mezelf, maar ook voor het team. We hebben het als team goed gedaan en dan kan ik ook lekker aan spelen toe komen”, vertelt Foor, die na vier minuten wel even schrok. Ik dacht wel even: ‘Gaat het weer zo’n wedstrijd worden?’ Maar daarna hebben we het als team goed opgepakt en opnieuw laten zien dat we beschikken over veel veerkracht. We moeten soms eventjes wakker worden, net als in deze wedstrijd.”

Roda JC speelde dit weekend met 1-1 gelijk tegen VVV Venlo, waardoor het verschil nu drie punten. Dat verschil kan volgende week in een rechtstreeks duel verdubbeld worden. “Ik denk dat we die wedstrijd moeten ingaan als een normale wedstrijd en dan zien we het verder wel. We moeten nu genieten van de wedstrijd en als we hersteld zijn, moeten we ook tegen Roda weer ons eigen spel spelen”, aldus Foor.