Navarone Foor deed woensdag tegen NAC Breda eindelijk weer eens vanaf de aftrap mee. NEC speelde met 1-1 gelijk en daar baalde de middenvelder achteraf behoorlijk van. “We hadden zeker een van die twee wedstrijden moeten winnen. Daar baal ik wel van”, vertelde Foor tegenover ForzaNEC. “De concurrenten morsen punten, dus dit was een mogelijkheid voor ons om daarvan te profiteren en dat hebben we niet gedaan.”
Foor vierde dinsdag zijn 22e verjaardag en mocht woensdag als ‘cadeau’ in de basis starten. “Dat is heerlijk, natuurlijk. Het is een mooi verjaardagscadeau.” De laatste keer dat Foor in de basis stond was op 5 oktober 2013, in het uitduel tegen Go Ahead Eagles (4-3). “Ik had er ook heel veel zin in om weer in de basis te staan. Het is alleen jammer dat we het grootste cadeau, de drie punten, niet kregen vandaag.”
Trainer Anton Janssen begon het duel met een aanvallende formatie met drie offensief ingestelde middenvelder: Foor, Stefanik en Rieks. “Ik moest van de trainer de rol van Ryan Koolwijk overnemen. Dat deed ik op mijn eigen manier. Ryan heeft me natuurlijk wel tips gegeven, hij kan immers als de beste op die plek spelen.”