Navarone Foor droeg met zijn passie en inzet bij aan de minieme 1-0 overwinning van NEC op Heracles Almelo. De Molukse middenvelder is blij dat het na vijf wedstrijden zonder overwinning eindelijk weer eens goed is gegaan, ook al was het spel niet zoals het behoorde te zijn.

"Het ging de laatste wedstrijden telkens niet zo goed, dus ik ben blij met de punten die we behaald hebben. Het maakt niet uit hoe we gespeeld hebben, we hebben gewonnen. Wij waren de ploeg die het spel bepaalde en Heracles deed het via lange ballen, dus wat dat betreft hebben we het goed gedaan", kijkt Foor terug op de wedstrijd.

De mindere periode drong door tot de koppies van sommige spelers. "Sommige jongens zitten in een dipje en proberen daar nu uit te komen. We proberen als ploeggenoten daarbij te helpen. In het begin van het seizoen hadden we een vast elftal staan en dat verandert nu steeds." Toch ziet Foor ook positieve dingen. "We blijven gewoon een klein clubje dat nu gewoon zesde staat, dus dat is positief."

"Ik ben gewoon blij dat we weer drie punten hebben. Gelukkig heeft Christian Santos weer een goal gemaakt, ik ben blij voor hem. Hij heeft natuurlijk een vervelende periode achter de rug door alle media-aandacht, maar dat hoort er natuurlijk bij, bij het voetbal", vervolgt Foor over zijn topscorer, die in de 88’ste minuut de overwinning naar zich toe trok.

Foor is tevreden over zijn eigen spel van vandaag. "Ik ben fit en probeer alles eruit te halen wat er in zit voor de club. Ik ben blij om mijn bijdrage geleverd te kunnen hebben. Het was uitdelen en incasseren vandaag. Dat hoort erbij. We hebben het een paar keer laten liggen, anders stonden we nu misschien wel tweede", lacht Foor. "Nee maar, ik ben blij met de drie punten."