Erton Fejzullahu zorgde woensdagavond voor de belangrijke gelijkmaker tegen FC Utrecht. De Zweed, die door trainer Dwight Lodeweges aan de linkerkant was geposeerd, schoot knap raak na goed terugleggen van Man of the Match Björn Vleminckx. ”Ik heb volgens mij wel eens mooiere doelpunten gemaakt, maar dit was wel één van mijn belangrijkste doelpunten.”
De doelpuntenmaker wist dat zijn inzet achter Utrecht-goalie Michel Vorm zou belanden. ”Toen ik de bal raakte, wist ik al dat het een doelpunt zou worden. Het was balen dat mijn andere schot de paal raakte en in de rebound kwam de bal weer te snel op mij af waardoor ik hem niet meer goed kon raken. In de tweede helft speelden we ook gewoon beter. We moesten er wel voor gaan, na de achterstand die we opliepen in de eerste helft. We hebben er hard voor gevochten, wilden werken voor elkaar en uiteindelijk zie je dat het resultaat dan ook komt. Ik denk dat we zelfs meer dan één punt hadden verdiend.”
Net zoals zijn collega’s, voelde Fejzullahu dat tegen Utrecht alles anders moest dan in de wedstrijd tegen Heracles. ”Ik voelde vandaag ook meer druk dan anders en was daarom ook erg opgelucht na mijn doelpunt. Ik voel me nu een stuk beter.”
De vleugelspeler voelt zich ook thuis aan de linkerkant. ”De trainer wilde dat uitproberen en voor mij is het een fijne positie omdat ik zo meer naar binnen kan trekken en de mogelijkheid krijg om te schieten. Ik prefereer zelf de linkerkant dan ook meer dan op rechts. Ik kan het ook erg goed vinden met Youssef El-Akchaoui, waarmee ik veel op en na de training praat. Dan is het fijn als hij achter je staat en is het makkelijk communiceren.”