De ForzaPool loopt ten einde. De laatste twee speelronden zijn aangebroken. Iedere week doen tientallen bezoekers mee met het voorspellen van de Eredivisie-wedstrijden. De hoofdprijs was al bekend: een gesigneerd NEC shirt. We zijn blij om drie extra prijzen te mogen aankondigen.
In samenwerking met EA Sports mogen wij driemaal de game FIFA 12 weggeven! Het gaat om een Xbox 360- of Playstation 3 versie (door winnaar aan te geven). Naast de winnaar zullen ook de nummer 2 en 3 een prijs winnen. Dan zou je nog een game over hebben… dat klopt. De deelnemer die alle wedstrijden mee heeft voorspeld, maar onderaan staat, wordt ook beloond met een FIFA 12 game. We zien er wel op toe dat alleen realistische resultaten worden getolereerd (wel punten blijven pakken de laatste wedstrijden).

FIFA 12 komt met de gloednieuwe Player Impact Engine, een fysica-engine die voor nog realistischere interacties op het veld zorgt. De revolutionaire vernieuwingen in de gameplay zijn gebaseerd op het echte voetbal en maken FIFA 12 nog interactiever en spannender. Met de nieuwe precisiedribbels krijg je als aanvaller nog meer controle over de bal. De tactische verdedigingsopties zorgen voor een compleet nieuwe aanpak bij het verdedigen: positie kiezen, passes onderscheppen en tackelen tellen allemaal even zwaar mee. De CPU-spelers beschikken nu bovendien over het inzicht van een profspeler dankzij Pro Player Intelligence, het nieuwste systeem voor spelersintelligentie en -prestaties.