Energieflex is de komende twee seizoenen de hoofdsponsor van NEC. Het bedrijf keert daarmee terug naar de voorkant van het shirt, waar afgelopen seizoen Ouwehands Dierenpark op prijkte. Daarvoor was Energieflex al een seizoen hoofdsponsor.

"Vorig seizoen heeft EnergieFlex ons na de degradatie verrast door het contract open te breken en zelfs plaats te maken voor Ouwehands Dierenpark als hoofdsponsor", vertelt algemeen directeur Wilco van Schaik. "Dit alles in het belang van de club. Hiermee hebben ze ons een enorme dienst bewezen. Daarom ben ik nog trotser dat ze nu besloten hebben om hun comeback te maken als hoofdsponsor."

Ook algemeen directeur Marco van Katwijk van Energieflex is blij me de terugkeer: "De gesprekken zijn plezierig en constructief verlopen, waarbij we direct onder de indruk waren van de ambities van NEC om de komende jaren echt het verschil te maken in de samenleving. Wij dragen daar graag een steentje aan bij. Met NEC en EnergieFlex zetten we in Nijmegen en omgeving een voorbeeld dat landelijke potentie heeft."

NEC presenteert binnenkort ook de shirts voor het nieuwe seizoen, waar Energieflex op zal staan.

Foto: Rob Koppers