Anouar El Azzouzi, speler van NEC Onder 21, heeft vanwege een meningsverschil met de technische leiding van de Nijmeegse club besloten op zoek te gaan naar een andere club. El Azzouzi (19) trainde in de voorbereiding geregeld mee met de eerste selectie.

Nu gaat hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. “Dit is gewoon het beste”, zo laat de middenvelder weten tegenover RegioSport Veenendaal, een omroep uit zijn geboorteplaats. “In de beloften-competitie word ik gewoon niet geprikkeld. Dan kan ik beter het hele seizoen in de tweede divisie spelen. Ik zag bij NEC geen toekomstperspectief meer.”

El Azzouzi, jeugdinternational van Marokko, is ervan overtuigd dat dit de beste keuze was. “Er zijn al wat clubs die hebben gebeld en ik ben van mening dat mijn kwaliteiten toch wel boven komen drijven. Ik blijf graag actief in het profvoetbal, maar als dat niet lukt, sta ik voor alles open”, besluit hij. 

El Azzouzi, die in 2019 overkwam van Vitesse, was onlangs nog op proef bij TOP Oss om daar aan te sluiten, maar in tegenstelling tot Brian Vogelzang en Lion Kalentjev zag de staf van de Eerstedivisionist het niet in de middenvelder zitten.

Foto: Rob Koppers