Jong NEC/FC Oss heeft dinsdagavond een punt overgehouden aan het duel met Jong FC Twente. Op het trainingscomplex van de Tukkers in Hengelo eindigde de wedstrijd in 4-4. 
Al vroeg in de wedstrijd kwam het team van Ron de Groot op voorsprong via Admir Bajrovic. Een kwartier later bracht Jerson Cabral de stand weer in evenwicht namens Twente. Vlak voor rust nam Jong NEC/FC Oss opnieuw de leiding, deze keer was Van den Meiracker de doelpuntenmaker. Al snel maakte Mirco Born er na rust weer een gelijke stand van door de 2-2 binnen te schieten. 
Jong NEC/FC Oss nam via Tutuarima twintig minuten later voor de derde keer in de wedstrijd de leiding: 2-3. Vlak voor tijd leken de Tukkers alsnog de winst binnen de halen door twee goals van Felitciano Zschusschen, maar Wesley Deenen stak daar een stokje voor door in blessuretijd de 4-4 binnen te schieten.
Ondanks het behaalde punten blijven de beloften hekkensluiter in de beloftencompetitie divisie A met slechts twee punten. Jong FC Twente blijft tevens op dezelfde plek en staat nog altijd negende.
Wedstrijdverloop
8’ 0-1: Bajrovic.
22’ 1-1: Cabral.
45’ 1-2: Van den Meiracker.
46’ 2-2: Born.
66’ 2-3: Tutuarima.
74’ 3-3: Zschusschen.
88’ 4-3: Zschusschen.
90’ 4-4: Deenen.
Opstelling Jong FC Twente: Bednarek; Breukers, Gebben, Bijen, Kwee; Pelupessy, Born, Hemmink; Zschusschen, Holscher, Cabral.
Opstelling Jong NEC/FC Oss: Johnsson; Bovenberg, Disveld, Cmovs, Conboy; Roorda, Bajrovic, Braam (80′ Burgers); Deenen, Van den Meiracker, Tutuarima.