Op zaterdag 5 augustus organiseert NEC haar jaarlijkse Open Dag, dit jaar omgedoopt tot de NEC-Fandag. Op deze Fandag zijn er voor jong en oud meerdere activiteiten te beleven.

Het programma begint om 11:00 uur en vindt dit jaar plaats op de Goffertweide achter het stadion. Naast de selectie, die van 12:00 uur tot 12:30 uur wordt voorgesteld aan de supporters, zijn ook diverse supportersverenigingen, horecapunten, NEC sponsoren en natuurlijk het kidsplein te bezoeken. Zo is er onder andere de mogelijkheid om merchandise aan te schaffen, gezamenlijk met medesupporters vooruit te blikken op het aanstaande seizoen, een kijkje te nemen in de spelersbus en een rondleiding in de Goffert te boeken.

Pater en Topper

De NEC-Fandag biedt ook diverse mogelijkheden om de jongste NEC’ers kennis te laten maken met NEC. Onder andere op het kidsplein, waar diverse speeltoestellen aanwezig zijn. Daarnaast zijn er verschillende voetbal-gerelateerde spellen op trainingscomplex De Eendracht. Ook is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met selectie- en stafleden, die gedurende de middag in tweetallen over het terreinen lopen. Tot slot zal er ook een podium met artiesten aanwezig zijn. DJ Bouncy zal hier de muziek verzorgen, met optredens van Robert Pater (13:00 uur) en Robin Topper (15:15 uur). De middag sluit tegen 16:00 uur af.

NEC roept haar supporters tevens op om zo veel mogelijk met de fiets of te voet te komen in verband met beperkte parkeergelegenheden.

Foto: Rob Koppers