Frank Demouge ziet een terugkeer naar NEC wel zitten. Dit liet de spits na de wedstrijd tussen Roda JC en Sparta Rotterdam weten tegenover Omroep Gelderland. Demouge houdt echter alle opties nog open. “De vraag is wat mijn Engelse club wil. Het kan zijn dat ze me niet laten gaan. Maar als ik niet in hun plannen voorkom, is NEC zeker een optie voor mij. Ik ben supporter. NEC is een speciale club.”
Buiten NEC is ook Roda JC een van de opties voor Demouge. In de competitie scoorde hij zes maal in elf wedstrijd en in de play-offs om promotie/degradatie scoorde hij er twee in drie duels De Limburgers huurde de spits na de winterstop en werd al snel geliefd bij het publiek. “Ik heb hier een band met het publiek. Roda JC is een mooie club en zeker ook een optie.”
Het feit dat Dennis Gentenaar terugkeert bij NEC, speelt niet mee in de keuze van Demouge. “Dat Gentenaar naar NEC komt, heeft met mijn besluit niets te maken. Dus dat speelt geen rol. Natuurlijk kennen we elkaar en hebben we hierover ook gesproken. Ik heb nog niet met NEC gepraat. In de winterstop wel trouwens”, onthult Demouge, die weerlegt dat hij een dure speler is. “De verhalen dat ik een dure jongen ben, zijn onzin. Dat is namelijk helemaal niet het geval.”