Volgens Deense media lijkt de transfer van Magnus Mattsson naar Kopenhagen deze transferwindow toch doorgang te gaan vinden. Er is een delegatie van de Deense club afgereisd naar Nijmegen om de transfer rond te krijgen.

Het Deense Bold meldt dat er nog niets rond is, maar dat Kopenhagen er vertrouwen in heeft dat de deal in dezer dagen nog rond komt. De verwachting van de Deense club is dat er dinsdag een akkoord kan worden bereikt tussen beide clubs. Het contract van Mattsson loopt deze zomer af, maar NEC heeft een optie om het contract met één jaar te verlengen. De middenvelder heeft aangegeven een stap hogerop te ambiëren.

De Deense club heeft al twee verschillende boden uitgebracht bij NEC. Het tweede bod van naar verluidt 2,7 miljoen euro werd afgewezen door de Nijmegenaren. Mattsson verkeert dit seizoen in bloedvorm. De spelmaker maakte al elf goals en gaf vier assists dit Eredivisieseizoen. Rogier Meijer gaf zondag na de wedstrijd nog aan dat hij verwacht dat Mattsson niet zou vertrekken.

Foto: Orange Pictures