Iván Márquez heeft niet lang kunnen genieten van zijn debuut bij de 1. FC Nürnberg. De oud-NEC’er viel namelijk na een half uur gespeeld te hebben geblesseerd uit.

Terwijl in Nederland alle teams nog in de voorbereiding van het komende seizoen zitten, is in Duitsland de 2. Bundesliga al begonnen. Zo won HSV vrijdag op spectaculaire wijze van Schalke 04 (5-3), een wedstrijd die zeker het terugkijken waard is. Ook voor 1. FC Nürnberg, de nieuwe ploeg van Ívan Márquez, is het nieuwe seizoen begonnen. Toch zal de verdediger met weinig genoegen terugkijken op dit duel. De verdediger raakte geblesseerd aan zijn schouder nadat hij viel bij een tackle. Het zag er niet goed uit en Márquez bleek ook niet meer verder te kunnen.

Zo was het debuut van de Spanjaard van korte duur. Of Márquez een tijde uit de roulatie is nog niet duidelijk. Het kan dus zijn dat de Spanjaard volgende week ‘gewoon’ weer in de basis start voor Nürnberg. Het werd nog erger voor Márquez en zijn teamgenoten. Hansa Rostock was beter dan ‘der club’ en won met 2-0. Een valse start dus voor het team uit zuid-Duitsland. Volgende week speelt Nürnberg thuis tegen Hannover 96.

Foto: Orange Pictures