Rangelo Janga werd afgelopen donderdag al gespot bij de training van NEC en was vrijdag te zien op het veld tijdens de training. Op zijn derde dag bij de club mocht hij al minuten maken. Na afloop werd hij nog voor de pers gepresenteerd en stond hij ForzaNEC te woord.
 
Het voelt goed om hier te zijn”, begon de Curaçaoënaar. “Het is een leuke groep met wat ervaren jongens, ze hebben mij ook goed opgevangen en daar ben ik erg blij mee.” Janga komt net terug van een vakantie maar hij heeft tot 3 augustus gevoetbald in de Zwitserse competitie. “Ik ben fit. Ik heb doorgetraind, ook tijdens mijn vakantie.
 
Janga kijkt er naar uit om voor NEC te spelen. Hij zegt ook te weten waarvoor hij is gehaald. “Ik ben hier voor de goals en ik heb mijn lengte. Ik kan een bal doorkoppen of vasthouden en dat is volgens mij het type speler wat NEC zocht. Ik wil supporters dit jaar laten juichen en er iets moois van maken want NEC hoort thuis in de Eredivisie.” Janga gebruikt de komende week om nog scherper en fitter te worden. Ook is hij opzoek naar een appartement in Nijmegen. “Ik heb gister lekker gegeten en door de stad gewandeld, het is een mooie stad en het lijkt mij prima om hier te wonen.”

Foto: Rob Koppers