Rogier Meijer ziet geen reden om zijn basisopstelling aan te passen voor de wedstrijd tegen PSV. Op de laatste training voor het duel van woensdag waren er een aantal twijfelgevallen. Edgar Barreto keert mogelijk terug en zal in Eindhoven waarschijnlijk bij de selectie zitten.

Wie de twijfelgevallen precies waren wilde Meijer niet zeggen. Eentje was er desondanks duidelijk: Calvin Verdonk was ziek en miste de training. Of hij erbij is tegen PSV is nog een vraagteken. Iemand die er waarschijnlijk wel bij zal zijn is Barreto. De Paraguayaan liet vandaag weten na dit seizoen te stoppen met voetballen maar heeft tegen PSV en Fortuna nog (minstens) twee kansen om zich te laten zien in het rood-zwart-groen, mits hij zit genoeg bevonden wordt.

Over de formatie wilde de trainer nog niks kwijt. In de thuiswedstrijd tegen de Eindhovenaren trad Nijmeegse formatie met vijf verdedigers aan, maar de laatste paar wedstrijden zijn het er telkens vier. Aangezien de trainer waarschijnlijk niks aan zijn basiself verandert woensdag lijkt dit dus de 4-3-3 te worden.

Vermoedelijke opstelling NEC: Branderhorst; Van Rooij, Marquez, Guth, El Karouani; Schöne, Proper, Bruijn; Tavsan, Akman, Okita.

Foto: Rob Koppers