NEC treedt vrijdagavond aan tegen Cambuur Leeuwarden. Dat gaan de Nijmegenaren doen zonder Jonathan Okita en Pedro Ruiz. De twee aanvallers misten de laatste training en zullen er dus niet bijzijn tegen Cambuur.

Dat bevestigde Rogier Meijer na afloop van de laatste training. De plek van Okita zal waarschijnlijk worden ingenomen door Elayis Tavsan, die de wedstrijd tegen AZ nog moest missen, maar nu weer helemaal fit is. Verder zullen er geen veranderingen zijn in de eerste elf namen die Rogier Meijer gaat opstellen. Verder zal ook Pedro Ruiz ontbreken op de bank. Ook de Spanjaard was niet aanwezig op de laatste training.

Verder mist NEC natuurlijk nog de langgeblesseerden Rens van Eijden en Mathias de Wolf. Ook is Joep van der Sluijs nog altijd niet van zijn kwetsuur hersteld. De wedstrijd NEC – Cambuur begint vrijdagavond om 20:00 in het Goffertstadion en staat onder leiding van scheidsrechter Dieperink.

Vermoedelijke opstelling NEC: Branderhorst; Van Rooij, Marquez, Odenthal, El Karouani; Schöne, Bruijn, Barreto; Tavsan, Akman, Mattsson.

Foto: Rob Koppers