Trainer Rogier Meijer gaat zondag op dezelfde voet verder. Na de eclatante zeges op Almere City (0-4) en Roda JC (3-0) ziet de oefenmeester, ondanks de terugkeer van topscorer Elayis Tavsan, geen reden tot wijzigen.

Dat betekent dat de Nijmegenaren NAC gaan bestrijden in een 5-3-2 formatie. Terry Lartey Sanniez, die het verrassend goed doet achterin, vormt samen met Rens van Eijden en Cas Odenthal het centrum. Bart van Rooij en Souffian El Karouani bestrijken de flanken.

Edgar Barreto gaat weer samen met Javier Vet voorop in de strijd en smaakmaker Jordy Bruijn completeert het middenveldstrio. Voorin moeten Rangelo Janga en Jonathan Okita weer voor het grootste gevaar zorgen.

Meijer beschikt over een zo goed als fitte selectie in Breda. Dirk Proper test al bijna een week negatief, maar zijn ‘corona-waardes’ zijn nog te hoog om deel te mogen nemen volgens de KNVB. Ook Joep van der Sluijs blijft achter in Nijmegen, hij is herstellende van een blessure. Terell Ondaan, eerder dit seizoen matchwinner in Breda, start op de bank. Aftrap zondag is om 18:00. Björn Kuipers fluit.

Vermoedelijke opstelling: Branderhorst; Van Rooij, Sanniez, Van Eijden, Odenthal, El Karouani; Barreto, Vet, Bruijn; Janga, Okita

Foto: Rob Koppers