Trainer Rogier Meijer, die woensdag zijn contract verlengd zag worden, gaat op dezelfde voet verder waarmee het voor de interland-periode uitstekende resultaten boekte. Dat betekent dat de Nijmegenaren vrijdagavond weer in een 5-3-2 aan de aftrap zullen verschijnen op bezoek bij Almere City.

Zo weet Omroep Gelderland donderdag te melden op basis van de afsluitende training. In het centrum staan Edgar Barreto en Cas Odenthal samen met Kevin Bukusu. De twee eerstgenoemden kregen gisteren ook te horen volgend jaar in de plannen van technisch directeur Ted van Leeuwen voor te komen. Doelman Mattijs Branderhorst zit nog in de wachtkamer. Hij krijgt morgen wederom de voorkeur boven Norbert Alblas.

In de spits staat Rangelo Janga weer naast Elayis Tavsan. De spits uit Curacao is bezig aan zijn laatste maanden in Nijmegen, nu NEC zijn afziet van de koopoptie. Smaakmaker Elayis Tavsan ligt nog twee jaar vast. Wel is er interesse van topclub Galatasaray. Meijer moet het in Almere alleen stellen zonder Rens van Eijden. De aanvoerder is revaliderende van een enkelblessure.

Vermoedelijke opstelling NEC: Branderhorst; Van Rooij, Barreto, Odenthal, Bukusu, El Karouani; Proper, Vet, Bruijn; Janga, Tavsan