Na een interlandbreak staat voor NEC weer een Eredivisiewedstrijd op het programma. Zondag ontvangen de Nijmegenaren Go Ahead Eagles in de eigen Goffert. Rogier Meijer ziet Philippe Sandler terugkeren in zijn selectie, meldt De Gelderlander. Er lijkt ook meteen een basisplaats weggelegd voor de verdediger.

Sandler ontbrak de voorbije weken vanwege een blessure. In de interlandperiode maakte de verdediger al zijn officieuze rentree in het oefenduel met Heracles. Daar deed hij toen een helft mee. Mathias Ross verliest waarschijnlijk zijn plek bij de eerste elf vanwege de terugkeer van Sandler. Ook Youri Baas moet waarschijnlijk weer plaatsnemen op de bank. Elayis Tavsan heeft zijn schorsing uitgezeten en start weer vanaf de rechterkant. Sontje Hansen verhuist naar links.

NEC mist verder alleen nog Brayann Pereira en Alexis Tibidi voor het treffen met de Eagles. Beide spelers zijn nog geblesseerd. NEC en Go Ahead Eagles trappen zondag om 14:30 uur af in Het Goffertstadion. De wedstrijd staat onder leiding van Robin Hensgens.

Vermoedelijke opstelling NEC: Cillessen; Van Rooij, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Schöne, Mattsson, Proper; Tavsan, Ogawa, Hansen.

Foto: Orange Pictures