Het lijkt erop dat NEC niet blijvend 4-3-3 gaat spelen. Trainer Rogier Meijer koos tegen FC Dordrecht en TOP Oss voor die formatie, maar keert zondag tegen Telstar waarschijnlijk weer terug naar 4-4-2. Dat concluderen Omroep Gelderland en De Gelderlander op basis van de afsluitende training.

Syb van Ottele raakt zijn basisplek weer kwijt. Hij stond tegen TOP in de basis omdat Kevin Bukusu niet helemaal okselfris was. Vervolgens kwamen de transferperikelen rond Van Ottele op gang. Hij zou deze winter de overstap gaan maken naar SC Heerenveen en zijn aflopende contract bij NEC niet verlengen. De Nijmeegse club meldde dat zich nog geen enkele club voor Van Ottele heeft gemeld.

Thomas Beekman was weer aanwezig op de training. Alleen Joep van der Sluijs, die enkele weken moet herstellen van een knieblessure, ontbrak. Tegen Telstar raakt niet alleen Van Ottele, maar ook Edgar Barreto zijn basisplek kwijt. Doordat Meijer weer kiest voor 4-4-2 komt Ayman Sellouf in de basis terecht op de linkerflank.

Vermoedelijke opstelling NEC: Alblas; Van Rooij, Van Eijden, Bukusu, El Karouani; Tavsan, Vet, Bruijn, Sellouf; Janga, Okita.

Foto: Rob Koppers

This poll is no longer accepting votes

Wat verwacht jij van Telstar - NEC?
504 votes
×