Het is een drukke week voor NEC. De Nijmegenaren wonnen afgelopen zaterdag in eigen huis van Heracles Almelo (3-1) en behaalden dinsdagavond de halve finale van de KNVB Beker door ADO Den Haag te verslaan (3-0). Vrijdagavond staat de volgende horde al weer op de planning: NEC trekt naar Waalwijk om het op te nemen tegen RKC.

Tegen ADO stond Robin Roefs op doel bij de Nijmeegse formatie. Ondanks dat er geen vaste beloftes zijn gedaan door Rogier Meijer aan zijn jonge doelman keepte Roefs tot nu toe alle bekerwedstrijden. In de Eredivisie maakt hij echter weer ‘gewoon’ plaats voor Jasper Cillessen.

Het gaat de laatste tijd erg goed met NEC. Meijer zal dan ook niks veranderen aan zijn vaste basiself. In aanloop naar de wedstrijden tegen ADO keerden Brayann Pereira en Youri Baas al terug. Lasse Schöne en Bas Dost zijn de enige afwezigen bij de selectie van Meijer, zo meldt De Gelderlander.

Vermoedelijke opstelling NEC: Cillessen; Van Rooij, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Proper, Chery, Hoedemakers; Hansen, Ogawa, Sano.

Foto: Orange Pictures