Het Goffertstadion van NEC heet binnenkort het Olympia Goffertstadion. Een groot, landelijk uitzendbureau wordt naamgever van het Nijmeegse stadion en dus prijkt de naam binnenkort boven de hoofdingang. Er is een overeenkomst gesloten voor drie jaar. De samenwerking is bedoeld om meer inkomsten te genereren.
ForzaNEC.nl nam contact op met commercieel directeur Bart van Ingen, die momenteel met een groep sponsoren het trainingskamp in de Algarve bezoekt. Van Ingen laat direct weten dat de naam ‘Goffert’ behouden blijft. Het stadion zal omgedoopt worden tot het ‘Olympia Goffertstadion’. "De naam Goffert moet altijd behouden blijven, met welke naamgever dan ook. Dat was voor mij een absolute voorwaarde in de onderhandelingen."
Financieel was het een noodzakelijke deal voor de Nijmegenaren. "Met deze deal is zo’n 150.000 euro per seizoen gemoeid, veel geld voor een club als NEC. Hierdoor wordt het nog beter mogelijk om het doel van break-even draaien te realiseren." Vanaf media 2005 tot en met juni 2011 heette het stadion McDOS Goffertstadion, met ICT-bedrijf McDOS als naamgever.