NEC nodigde Lorenzo Davids uit om deze week te gaan praten over een nieuw contract. De middenvelder kijkt met belangstelling uit naar het voorstel van de Nijmegenaren.
Het huidige contract van Davids loopt over een aantal weken ten einde. "We gaan deze week praten. Ik ben benieuwd", aldus Davids op de site van de SEG. NEC is de laatste weken bezig aan een goede reeks, waardoor de belangrijke achtste plaats in beeld is. Komend weekend wacht echter een lastige pot tegen Ajax.
Davids speelde enkele jaren in de jeugdopleiding van de Amsterdammers. "Ajax blijft speciaal. Veel vrienden spelen er nog. Ik heb vaak tegen ze gespeeld, met ze gespeeld", meent hij dan ook. "Beide teams willen wat. Er valt iets te halen. Ajax wil kampioen worden en wij willen de play-offs halen. We gaan er alles aan doen om te winnen."
"Gregory van der Wiel. Kenneth Vermeer, Urby (Emanuelson, red.) dan nu niet meer, Evander Sno, hoewel die niet bij de selectie zit, ik heb ook nog tegen Anita gespeeld. Het zijn vrienden. We hebben het wel over die wedstrijd gehad. Vrijblijvend, met grapjes, we weten waar het om gaat", besluit de middenvelder.
Bron: Voetbalprimeur