Lorenzo Davids is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen als contractspeler van NEC. De middenvelder, die sinds 2007 op de loonlijst van de Nijmegenaren staat, is in het bezit van een aflopend contract, maar heeft nog geen idee waar zijn toekomst ligt.

"Ik ben bezig aan mijn laatste contractjaar, maar heb verder nog geen concrete plannen. Ik sta overal voor open”, vertelde de 24-jarige Davids op het digitale thuis van de Sports Entertainment Group. De linkspoot genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord, maar tot een doorbraak in De Kuip kwam het niet, Afgelopen zondag was hij met zijn huidige werkgever te sterk voor zijn oude club (3-0, red.).

"Dat is speciaal, zeker, omdat mijn oude coach daar nu trainer is. Voor mij is Feyenoord nog steeds een grote club met een goede ploeg. De 3-0 overwinning van afgelopen weekend op Feyenoord was een mooie ervaring”, vervolgt de voetballer. "We begonnen sterk en kwamen na een assist van mij vrij snel op 1-0. Daarna moet je de nul zien te houden en dat is uiteindelijk goed gelukt. In de eerste helft kregen we nog meer kansen, maar die maakten we niet af. Daardoor kreeg Feyenoord weer hoop en kregen zij ook mogelijkheden. Bij 1-1 waren zij voor de winst gegaan, maar na onze 2-0 was het gelukkig over. Zaterdag tegen NAC moeten we ook weer met lef spelen. Dan hebben we niks te vrezen."