Volgens het Deense tipsbladet.dk onderhandelt NEC met verdediger Kevin Conboy over de verlenging van zijn contract. Het huidige contract van de linksback loopt af in de zomer van 2014. Vanwege interesse van grotere clubs wil NEC Conboy langer aan de club binden. “We onderhandelen met NEC over een nieuw contract. We zullen zien of we het eens kunnen worden”, zegt Conboy’s zaakwaarnemer Gulli Tomasson tegenover tipsbladet.dk.
“Kevin heeft in de anderhalf jaar dat hij bij NEC actief is erg goed gespeeld. Hij is een van de beste linksbacks in de competitie, dus hij verdient een nieuw contract. Aan de andere kant wil NEC Kevin langer aan zich binden, omdat er interesse is van grote clubs uit Nederland en van clubs uit Engeland en Duitsland. Zo kan de club in de toekomst een hogere transfersom ontvangen.”
Conboy, die in de eerste seizoenshelft maar liefst drie rode kaarten pakte, ziet een langere verbintenis met NEC wel zitten. “Als we het eens kunnen worden, zou ik mijn contract graag willen verlengen. Het is geweldig dat grotere clubs mij volgen. Mocht er een bod komen, zal ik daar zeker voor open staan. Het is mijn ambitie om ooit in Duitsland of Engeland te voetballen.”