Aanstaande zondag voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle zal er door Legio Noviomagum en Zifo gecollecteerd worden bij de poorten van het Goffertstadion.
Legio Noviomagum en Zifo zijn, met hun sfeeracties, inmiddels niet meer weg te denken uit de Goffert en de uitvakken van NEC. Legio is onderdeel van de Supportersvereniging: "Vrijwel iedere wedstrijd proberen we via bijvoorbeeld vlaggen en spandoeken onze liefde voor onze club te tonen. Het moge duidelijk zijn dat deze acties, naast de tientallen vrijwillige uren, geld kosten. Wij worden ondersteund door de club en de SV maar deze middelen zijn voor ons niet toereikend om aan de actiebehoefte te voldoen. Aanstaande zondag zult u voorafgaand aan de wedstrijd onze collectebussen dan ook tegenkomen. Wij hopen op uw gulle gift zodat wij onze acties in de toekomst naar een hoger niveau kunnen tillen."
Zifo is een sfeergroep die zich concentreert op de vakken X, Z en A (naast uitvak). Ook zij werken met een groep vrijwilligers om de sfeer in het stadion te verbeteren.