Aanstaande vrijdag voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard zal er door Legio Noviomagum en Zifo gecollecteerd worden bij de poorten van het Goffertstadion.
Legio Noviomagum en Zifo zijn voor velen een bekende naam. Met hun acties dragen zij regelmatig bij aan de sfeer in de thuiswedstrijden in het Goffertstadion, daarnaast worden er ook regelmatig acties gehouden bij de uitwedstrijden. Naast de ontelbare uren die er in de acties zitten, kosten ze echter ook een hoop geld.
Legio Noviomagum en Zifo worden ondersteund door NEC en de SV maar deze middelen zijn niet toereikend om alle acties te kunnen realiseren. Legio Noviomagum en Zifo willen dit seizoen, ook in de Jupiler League, weer voor de dag komen met veel acties. Daarmee hopen zij hun steentje bij te dragen aan de rit naar promotie. Aanstaande vrijdag kom je voorafgaand aan de wedstrijd hun collectebussen dan ook tegen. Wij vragen om jouw gulle gift zodat de sfeerbevorderende acties ook in de toekomst een hoog niveau kunnen behouden.