NEC heeft Colin Williamson aangesteld als hoofd jeugdopleiding van de DFDS – NEC Voetbalacademie. Williamson was al de interim-hoofd jeugdopleiding, maar kan nu de functie als vaste waarde bekleden.

Williamson trad in functie na het vertrek van Dennis te Braak. Williamson was werkzaam als ‘hoofd talentherkening’ en combineerde deze functie later dus als interim-hoofd jeugdopleiding. Nu kan Williamson zich volledig richten op het zijn van hoofd van de jeugdopleiding. Hij zal deze functie minimaal twee seizoen bekleden.

Technisch directeur Carlos Aalbers is blij met het vastleggen van Williamson:  “Colin heeft laten zien dat hij leiding kan geven aan de organisatie van de DFDS – NEC Voetbalacademie en de verdere ontwikkeling hiervan”, zegt Aalbers op de clubwebsite. Ook Williamson zelf is erg blij dat hij langer door kan gaan als hoofd jeugdopleiding. “Het werken in deze omgeving, waarbij de focus ligt op het optimaal laten renderen van regionaal talent, is een onwijs grote uitdaging. De afgelopen maanden smaken naar meer en ik ben ontzettend trots dat NEC mij deze kans biedt.” 

Foto: Rob Koppers