Zaterdag 8 mei is het mogelijk voor NEC-supporters om hun seizoenskaart aan te schaffen of te verlengen. Hiervoor keert de succesvolle actie Deur Rij Mert terug.

Vorig seizoen was deze actie dus een groot succes. Toen werden er 1690 seizoenskaarten verkocht. Dit seizoen hebben de supporters bij het verlengen de keuze tussen een bronzen, zilveren en gouden seizoenskaart. Voor een bronzen seizoenskaart betaal je niks, dit is ter compensatie met het huidige seizoen waar er natuurlijk amper supporters in de stadions zijn geweest. Bij een zilveren seizoenskaart betaal je de helft en bij een gouden seizoenskaart steun je NEC door het volledige bedrag van de seizoenskaart te betalen. Daarnaast zijn er nog aparte voordelen per seizoenskaart. Zie daarvoor het schema hieronder.

Deur Rij Mert start zaterdag 8 mei om 09.00 uur en duurt tot 17.00 uur. NEC zorgt voor een vol programma met onder andere ‘Teske voor thuus’, merchandise acties en stands van supportersverenigingen SV, Legio Noviomagum, East Side & HKN, Yvey en de kidsclub. Voor meer informatie kun je terecht op de website van NEC bij het artikel over deze actie.

Foto: Rob Koppers