NEC wist vrijdagavond weer niet te winnen in eigen huis. Tegen ADO Den Haag bleef de ploeg steken op 1-1. Dit tot teleurstelling van Michel Breuer, die een NEC zag dat veel beter was dan tegenstander ADO. "Ik denk dat we veel beter waren dan ADO. We hebben een wedstrijd gespeeld die we verdienden om te winnen, dus dan is de teleurstelling groot", aldus Breuer op de officiële site van NEC.

"Je bent hier een paar keer kansloos geweest, tegen Ajax en Twente. Vandaag was het gewoon een stuk beter", vervolgt de verdediger. Nadat Leroy George de score opende voor NEC, werd het even later op knullige wijze 1-1. "We hebben kansen gecreëerd, een goal gemaakt, weinig weggegeven en door wat geklungel achterin kom je op dat gelijkspel. Dus dat is gewoon jammer."

Breuer maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van sc Heerenveen naar NEC. Daar heeft de verdediger tot op heden geen spijt van gehad. "Het bevalt heel goed bij de club. We beleven misschien niet de seizoenstart die we hadden verwacht, maar het is nog vroeg in het seizoen en er kan nog van alles gebeuren. Zelf heb ik het prima naar m’n zin. Ik speel, dat is altijd prettig."