Gregor Breinburg zag zijn NEC winnen tegen de club waar hij zijn jeugopleiding genoot en tot vorig jaar speelde, De Graafschap. Hij hoopt het allerbeste voor de Superboeren in de komende wedstrijden, maar ging in het Goffertstadion toch voor eigen succes.
Van de huidige selectie kenden hij nog een groot aantal spelers. "Bijna allemaal. Er zijn een paar nieuwe spelers bijgekomen, maar voor de rest ken ik ze allemaal. Ik wilde natuurlijk wel van ze winnen, maar ik wens ze veel succes de komende wedstrijden. Hopelijk halen ze de play-offs", vertelt Breinburg over de ploeg die nu achtste staat en met die klassering zijn doelstelling zou halen.

Over de wedstrijd was hij met name in het eerste halfuur niet tevreden. "In het begin was het weer even zoeken, maar een kwartiertje voor tijd hadden we het goed staan en scoren we. Dan kun je solide verdedigen en de score uitbreiden. Vandaag waren we best slordig in balbezit, veel slordige passes, we waren net niet scherp genoeg."
Hij zag dat de supporters in de Goffert niet echt werden vermaakt deze zondagmiddag. "Het was geen beste partij voor beide ploegen. Maar toch twee goals, geen tegengoals en drie punten. Nu moeten we door naar de volgende wedstrijd. Almere City thuis. Dan moeten we opnieuw de drie punten hier houden. We willen nog steeds alle wedstrijden winnen en dat zijn we ook van plan."
Foto: Rob Koppers.