NEC speelde gisteravond met stip haar slechtste thuiswedstrijd van het seizoen. Hoe onnodig was de nederlaag eigenlijk gisteren? Het begon bij Gregor Breinburg, aldus de aanvoerder zelf.

"Ja, het begon bij mij. Als ik die penalty scoor denk ik dat we een heel andere wedstrijd krijgen. Ik voelde me zeker bij de strafschop, maar ik denk dat de keeper ook vroeg ging. Hij koos de goede hoek en hij pakte hem.", aldus Gregor Breinburg, die zeker niet als enige schuld had aan de deceptie.

"Het is schrikbarend wat we in de tweede helft gecreëerd hebben. We gingen 45 minuten vol gas, maar het resulteerde niet echt in kansen. Het is gewoon zuur, zuur, een zuur moment om zo te verliezen. We hebben het al een aantal keer laten liggen, dit is alweer de vijfde nederlaag achter elkaar. Ik denk dat we even met de koppen bij elkaar moeten blijven, want het zijn nu even moeilijke tijden. Ook voor mezelf, al een paar keer bij de goals betrokken. Tegen Go Ahead, heel ongelukkig, en vandaag die penalty. Helaas, maar eh, de mooie tijden gaan er nog aankomen en we gaan er zeker in blijven.", vertelt de Nederlandse Arubaan direct na de wedstrijd tegenover FOX Sports.

Foto: David van Haren