Gregor Breinburg was na afloop van de met 3-1 verloren wedstrijd tegen PSV tevreden over de getoonde inzet, maar ziet ook in dat de concurrentie dichterbij komt. 

”We hebben niet aanvallend gespeeld, maar wel goed tegengehouden”, vertelt Breinburg aan FOX. Ik weet niet of het een penalty was, het was heel onnodig. Dan kom je 1-0 achter, maar kom je nog wel goed terug. In de rust denk je dan dat er nog wel een puntje in zit, maar helaas verliezen we hier met 3-1.”

”Ik denk dat we vandaag in de tweede helft er goed uitkomen in de counter. Maar het is net niet voldoende, net niet genoeg power. Maar ik denk dat we trots kunnen zijn hoe we gewerkt hebben vandaag en volgende week moeten we wel de drie punten halen. Je ziet dat de concurrenten dichterbij komen. Het is noodzakelijk dat wij ook gaan winnen.”

Janio Bikel is er volgende week tegen Sparta Rotterdam niet bij. ”Ik denk dat we spelers hebben die Bikel kunnen vervangen. Dat is het probleem niet. Nu komen er alleen maar finales aan en iedere week moeten we drie punten proberen te halen. Thuis tegen Sparta, dat een directe concurrent is, is het natuurlijk belangrijk”