Australiër en doelman Brad Jones was na afloop zeer te spreken over de manier van spelen van NEC in Amsterdam. De doelman was met enkele reddingen wederom uitblinker aan Nijmeegse zijde.

"Als je dit niet mooi vindt als voetballer, moet je stoppen. Dit was echt genieten. Misschien een beetje gelukkig dat we hier wegkomen met een punt, maar het maakt niet uit. De kranten schrijven morgen gewoon dat het 2-2 is geworden", bejubelt Jones de puntenverdeling tegenover Omroep Gelderland. Wij hadden het even lastig na rust. Dit was echt een teamprestatie. Het was talten tegen een goede mentaliteit. En op die manier hebben wij hun talenten kunnen afstoppen."

Of de voormalig doelman van onder meer Liverpool ook na de zomer in Nijmegen speelt is onduidelijk. "Het was al in de pers gekomen dat we in gesprek zijn. Maar dat betekent niet dat er morgen al een contract wordt getekend. Zo gauw gaat het nooit… Op dit moment heb ik het naar mijn zin. Dat is positief en we kijken binnenkort wel waar het op uitdraait."

Foto: Rob Koppers