Trainer Adrie Bogers was na afloop na het 3-3 gelijkspel tegen Jong PSV duidelijk not amused . Zijn ploeg leek lang op weg naar de zege, maar gaf deze mede door een fout van keeper Joshua Smits uit handen. Is het tijd voor een basisplaats voor Joris Delle?

”Delle zit dichtbij een basisplaats, dat moeten we bekijken”, verklaart Bogers na afloop voor de camera van N1. ”Iedereen is inzetbaar, dus dat zien we de komende tijd wel. Het is nu toch te snel na de wedstrijd om te oordelen over een mogelijke keeperswissel. Daar denk ik rustig over na. Dan kom ik met een gepaste oplossing.”

”We staan voor mijn gevoel met lege handen”, laat een duidelijk aangeslagen Adrie Bogers na afloop weten. ”Uiteindelijk moeten we hier gewoon de drie punten meenemen. En hier zag het ook heel lang naar uit. Dit is verschrikkelijk balen.”

”We starten heel slecht en kwamen snel op achterstand en vervolgens namen we steeds meer de wedstrijd over. Daarna creëerden we veel kansen, maar uiteindelijk belonen we onszelf niet.” Bogers wil de twee tegengoals in de tweede helft nog terug zien. ”Er werd in ieder geval niet top verdedigd waardoor we de kansen weggaven. We hadden daarvoor al een strafschop gemist. Dit was een wedstrijd die je had moeten winnen.”

Bekijk hier de samenvatting van Jong PSV-NEC.

Foto: Rob Koppers