In tijden voor het coronavirus organiseerde NEC jaarlijks een open supportersavond. Na twee online edities kan de supportersavond, mede op initiatief van de Supportersvereniging, dit jaar weer fysiek georganiseerd worden. En dit keer met een bijzondere gast.

Investeerder Marcel Boekhoorn schuift namelijk aan. Hij blijft vaak op de achtergrond en praat niet of nauwelijks met supporters en media. Nu kunnen fans hem vragen naar zijn plannen met de club. Mede op initiatief van Boekhoorn gingen de prijzen voor seizoenkaarten afgelopen zomer flink omhoog. Fans krijgen tot dusver niet of nauwelijks waar voor hun duurbetaalde jaarkaart. Eindverantwoordelijke voor dit besluit Wilco van Schaik schuift ook aan, net als trainer Rogier Meijer.

De supportersavond begint al vroeg. De deuren van het Goffertstadion worden op dinsdag 8 november al om 17.15 geopend en een half uur later moet de ‘avond’ in de middag beginnen. Als goedmakertje voor dit tijdstip neemt NEC de kosten van de eerste twee consumpties op zich: aanmelden is verplicht en kan via de site van NEC.

Foto: Orange Pictures