Anton Janssen sprak na afloop van Vitesse-NEC zijn bewondering uit voor zijn ploeg. "Ik ben trots op de jongens," zei hij na de 1-1 in het Gelredome tegenover De Telegraaf. "We hebben goed en met veel agressie gespeeld. Dit punt is daarvoor een terechte beloning."
"We hebben bewust het initiatief aan Vitesse gelaten", zegt Janssen bij Omroep Gelderland. "We hebben wel hoog druk gezet en wisten dat we kansen zouden krijgen in de omschakeling. En dat is ook gebeurd. We hebben veel kansen gecreëerd. Na de gelijkmaker van Michael Higdon hadden we zelfs kansen op 1-2, maar in de blessuretijd had Vitesse ook kunnen scoren."
De loftrompet schalt de trainer voor de supporters. "De supporters hadden ons natuurlijk voldoende gemotiveerd voor deze wedstrijd, als die motivatie er al niet was."
Na de winst op ADO Den Haag en de bekerzege is het gelijkspel in Arnhem het derde goede resultaat op rij. "Zo’n eerste week na de winterstop is erg belangrijk. Resultaten die vertrouwen geven voor de nabije toekomst. Daar ben ik erg blij mee."