Het trainingskamp in Estepona zit erop en de herstart van de competitie komt dichterbij. De belangrijke tweede seizoenshelft, want we weten allemaal waar we op 28 april, als NEC op bezoek gaat bij FC Dordrecht, moeten staan.

Inmiddels hebben 174 supporters zich al bedacht en toch een halve seizoenkaart aangeschaft. Dat brengt het totaal aantal op 5.429 seizoenkaarthouders. Dat is heel veel, en dat moeten we niet vergeten, vindt algemeen directeur Wilco van Schaik. "Ik vind het geweldig dat er elke week negen tot tienduizend fans aanwezig zijn terwijl we in de Jupiler League spelen. Dat is echt uniek en dat vergeten we nog weleens in Nijmegen. We hebben in de zomer een nieuwe start gemaakt met de club, we kunnen elke steun keihard gebruiken. De plannen die we hebben, het elftal dat doorgroeit, een nieuwe coach, met nieuwe ideeën. Als je erbij wil horen, dan moet je het nú doen en niet als we straks zesde staan in de Eredivisie."

Aanvoerder Mart Dijkstra sluit zich daarbij aan. "Ik ben ervan overtuigd dat wij onder Lijnders attractief voetbal gaan spelen en veel goals gaan maken. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat wij aan het einde van het seizoen met de hele club een mooi feestje kunnen gaan bouwen", zegt de captain. Teammanager Muslu Nalbantoglu verlangt ook naar nog meer seizoenkaarthouders. "Als je een groot feest wil meemaken moet je gewoon een seizoenkaart aanschaffen."

Aarzel dus niet langer en schaf direct online je halve seizoenkaart aan of ga op maandag t/m vrijdag naar de receptie van het Goffertstadion en dan steun jij NEC op weg naar het kampioenschap!

Foto: Rob Koppers