NEC verblijft tussen 2 en 7 januari in het Spaanse Estepona en ForzaNEC reist samen met RN7 achter de selectie en staf aan. We houden je het hele trainingskamp op de hoogte van alle gebeurtenissen. Op deze pagina vind je alle artikelen, video’s en foto’s terug.

Zondag 7 januari, 15:00
Het zit erop
De selectie is omstreeks 15:00 geland op Schiphol en daarmee is het trainingskamp van NEC ten einde. Lees het blog gerust nog een aantal keer door, wellicht heb je een aantal interviews gemist.

Zaterdag 6 januari, 23:30
Interviews met Lijnders en Kadioglu
Na afloop van de wedstrijd tegen Eintracht Braunschweig sprak RN7 met Ferdi Kadioglu en trainer Pepijn Lijnders. De gesprekken zijn hier terug te zien.

Zaterdag 6 januari, 23:00
ForzaNEC.nl in gesprek met Club van 19
Een aantal leden van de club van 19, die al 19 jaar het trainingskamp van NEC mogelijk maken, heeft dit jaar ook de reis van ForzaNEC.nl en RN7 mede gefinancierd. We vroegen hen onder anderen waarom dit zo belangrijk is voor de club. Lees het gesprek hier.

Zaterdag 6 januari, 17:47
NEC verslaat Eintracht Braunschweig
NEC heeft zaterdag met ruime cijfers gewonnen van Eintracht Braunschweig. Vooral in de eerste helft denderden de Nijmegenaren eroverheen. Lees hier het verslag van de wedstrijd.

Zaterdag 6 januari, 11:00
Interview Dijkstra
We spraken naast Janio Bikel ook met aanvoerder Mart Dijkstra. Lees het interview hier.


Zaterdag 6 januari, 10:06
Reacties + wedstrijdbeelden Quick Boys
Terwijl de selectie een strandwandeling maakt, gooiden wij de beelden van de wedstrijd tegen Quick Boys en de interviews met Paes en Achahbar online.

Woensdag 3 januari, 17:00
Interview Mohamed Rayhi
Hoe gaat het met de blessure van Mohamed Rayhi? Check snel ons interview met de vleugelaanvaller: VIDEO: Rayhi: "Ik ben op de goede weg"

Woensdag 3 januari, 13:26
ForzaNEC.nl spreekt Wilco van Schaik
We vroegen Wilco van Schaik over zijn eerste periode in Nijmegen, de komst van Pepijn Lijnders en zijn verwachtingen voor de tweede seizoenshelft. Lees meer.

Woensdag 3 januari, 12:08
Eerste training in Spanje zit erop
De selectie heeft de eerste training, die gepland stond om 10:30, erop zitten. Pepijn Lijnders heeft diverse wedstrijdsituaties doorgenomen en hamert op een snelle omschakeling en hoge druk. Een goede zaak als je het ons vraagt. De 34-jarige trainer zit er kort op en doet actief mee. Vandaag om 16:30 staat de volgende training op de planning.

Dinsdag 2 januari 10:00
Welkom op deze pagina!
Welkom op de ForzaNEC trainingskamp pagina. Op deze pagina houden we je van alles op de hoogte. Interviews, oefenwedstrijden en noem het maar op, alles komt op deze pagina te staan. Als je zelf vragen hebt voor ons, stel ze dan gerust in de reacties of stuur ons een bericht via een van onze social media accounts.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door F-Work, F-Graphics, Mazars, Jacques Bongers en Café de Zaak Beuningen.